Continuând să vizitați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, a Politicii de confidențialitate revizuită și a Termenilor și condițiilor. Mai multe informații despre Politica de confidențialitate.

OK

Axess CONNECT.APP – permite-le clienților să se conecteze la stațiunea de schi

Aplicația "Axess CONNECT.APP" este un instrument inovator CRM care aduce aproape regiunea de schi și vizitatorii săi. Schiorii pot utiliza telefoanele inteligente pentru a primi toate informațiile de care au nevoie și pentru a se informa despre serviciile disponibile în și în jurul zonei. Alte beneficii sunt cumpararea online a biletelor, servicii individuale suplimentare și integrarea social media. Axess CONNECT.APP este pe deplin adaptabil la designul dvs. corporativ și va îmbunătăți imaginea oricărei regiuni de schi.

Aplicatie magazin virtual
Bilete online, rapid si usor

Cumpărarea biletelor de pe aplicații online a devenit deja parte a vieții de zi cu zi pentru mulți oameni. În era digitală, reprezintă o soluție rapidă, simplă și directă. Același lucru este valabil și pentru vizitatorii stațiunilor de schi. Schiorii s-au obișnuit cu confortul de a-și cumpăra biletul prin intermediul unui telefon inteligent, și înainte de a merge pe pârtie, să-l colecteze de la un echipament specializat "Axess PICK UP BOX 600". Există, de asemenea, beneficii considerabile pentru stațiunea de schi în sine. Acestea ar fi procesarea rapidă și lipsită de erori, abilitatea de a structura ofertele într-un mod cât mai flexibil și de a contacta direct clienții.

Aplicatia CONNECT.APP oferă urmatoarele:

 • Bilete online – tichet cu cod de bare sau voucher care oferă acces direct sau permite colectarea cardurilor de tip schipass de la Axess Smart POS, AX500 TVM sau Axess PICK UP BOX 600
 • Reâncărcare – reâncărcarea cardurilor Axess RFID prin intermediul seriei unice WTP
 • Informații despre comandă și plată – sumarul tuturor tranzacțiilor efectuate

Noi personalizăm soluțiile!
Funcționalitatea aplicație pentru vânzări online poate fi extinsă astfel încât să țină cont de cerințele individuale.

Vremea
Cea mai recentă prognoză meteo și condițiile stratului de zăpadă

Axess CONNECT.APP poate oferi oaspeților dvs. ultima prognoză pentru ziua in curs, o previziune pentru zilele următoare precum și informații despre condițiile stratului de zăpadă din stațiunea dvs. Toate sunt livrate direct pe telefonul inteligent. Înseamnă că vizitatorii pot primi date reale din regiunea de schi, fără să fie nevoiți să caute online pe diverse alte portaluri. Vremea din văi și vremea de pe munte pot fi de obicei diferite. În cazul în care condițiile meteo la nivelurile inferioare nu sunt tocmai bune, oaspeții pot fi ușor informați despre orice zi însorită care poate fi disponibilă pe versanți. Camerele web încorporate în instrumentul "Axess CONNECT.APP" permit o prezentare vizuală a informațiilor meteorologice relevante.

Pârtii și instalații de transport
Informații clare dintr-o privire

Aplicația "Axess CONNECT.APP" oferă schiorilor o vedere de ansamblu despre statusul tuturor instalațiilor de transport pe cablu (gondole, telescaune, teleschiuri, etc.) precum și a pârtiilor de schi. Aceste informații reprezintă o sursă deosebit de utilă pentru ghidare în zonele de schi cu întindere mare. Mesajele de tip "push" asigură faptul că informațiile sunt difuzate rapid în cazul alarmei de avalanșă sau al închiderii unei pârtii sau instalație de transport pe cablu. Planificarea zilei de schi chiar poate fi perfectă - toate pârtiile sunt clasificate după tip și dificultate. Acest lucru înseamnă că fiecare schior își poate planifica imediat o zi ideală pe pârtii, fără a fi nevoie să cunoască zona de schi. Toți vizitatorii pot identifica rapid zonele cele mai potrivite pentru ei, indiferent dacă doresc să găsească rute prietenoase pentru toată familia sau caută o experiență dificilă de coborâre. Deoarece informațiile sunt filtrate în funcție de regiune, apare întotdeauna o imagine clară, chiar și în zonele de schi extinse și conectate.

Evenimente
Vezi ce ți se potrivește

Aplicația "Axess CONNECT.APP" include o funcție de eveniment care atrage atenția vizitatorilor asupra diverselor activități de agrement oferite în și în jurul domeniului schiabil. Evenimente de orice fel, de la restaurante cu specific la petreceri, pot fi făcute publice vizitatorilor. Aplicația oferă, de asemenea, o modalitate rapidă și directă de a comunica informații despre cele mai populare atracții, baruri în zăpadă și alte puncte gastronomice de vânzare. Datele aplicației pot fi evaluate în orice moment pentru a permite generarea unui raport care să se adapteze perfect cerințelor vizitatorilor domeniului schiabil.

Social media
Un canal prin care să comunici direct cu clienții

Modulul "social media" oferit de aplicația "Axess CONNECT.APP" este o fereastră de prezentare digitală pentru zona de schi. Interacțiunea socială este un instrument instant care permite schiorilor să împărtășească experiențe și imagini din stațiunea de schi, cu prietenii și cu alți vizitatori. Stațiunile de schi se pot adresa direct grupului țintă și pot oferi informații într-un mod foarte eficient din punct de vedere al costurilor. Acest dialog direct permite formarea unor relații permanente. Feedback-ul oferă, de asemenea, o perspectivă asupra nevoilor și dorințelor clienților, permițând astfel gestionarea mai eficientă și mai precisă a activităților de furnizare a serviciilor și de marketing.

 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/01_Ticketing_2_1.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/01_Ticketing_3_1.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/01_Ticketing_1.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/02_Weather_1.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/02_Weather_2.png
 • http://www.teamaxess.com/
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/03_Lift_1.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/03_Lift_2.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/03_Lift_3.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/04_Explore_1.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/04_Explore_2.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/04_Explore_3.png
 • ../assets/www.teamaxess.com/connect_app_screenshots/_244x436/05_Social.png
 • http://axess.teamaxess.ro/
 • http://axess.teamaxess.ro/
Schliessen
0 Bilder
 • St Moritz - Engadin Mountains

St Moritz - Engadin Mountains

Stațiunea elvețiană St. Moritz este una dintre cele mai importante zone de schi din lume. Acesta oferă o gamă largă de facilități pentru a veni în întâmpinarea tuturor solicitărilor și intereselor. Pârtiile din Corviglia au găzduit Campionatele Mondiale și Jocurile Olimpice, în timp ce Diavolezza este o locație favorită pentru pasionații de coborâre. Cei care caută relaxare creativă tind să fie atrași de Muottas Muragl. Axess CONNECT.APP permite acum oricărui vizitator să găsească activitățile de agrement și sportive pe care le caută. Axess CONNECT.APP pentru St. Moritz conține toate opțiunile pentru informare precum și o aplicație de tip magazin virtual. De asemenea, a fost personalizat pentru a include "Audi Ski Run" și "Longines Speed Check". Mai mult de 20.000 de descărcări au fost înregistrate de la lansarea sa, în toamna anului 2016.

Axess CONNECT.APP
pentru statiunea ta de schi?

Vă mulțumim!
Trimite-mi informatii