Continuând să vizitați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, a Politicii de confidențialitate revizuită și a Termenilor și condițiilor. Mai multe informații despre Politica de confidențialitate.

OK

Echipamente inteligente pentru soluții inovatoare

Axess hardware to equip you for the future!

Filozofia produselor Axess

Piatra de temelie a dezvoltării produselor noastre este securitatea, inovația și flexibilitatea.

În prezent, suntem în pragul unei revoluții industriale, a patra. "Internetul", "Generația 4.0" și "baze de date, uriașe" sunt cuvintele actuale, deoarece digitizarea și crearea de rețele între oameni, mașini, produse și servicii continuă. Viteza dezvoltării tehnologice a ajuns acum la un nivel record și are ca rezultat cicluri de viață mai scurte ale produselor. Răspunsul nostru la nevoile voastre este să folosim inovația pentru a crea previziune și modularitate pentru o flexibilitate maximă.

Modularitatea - o modalitate simplă de a face upgrade la tehnologia de mâine

Companiile trebuie să țină pasul cu evoluțiile tehnologice, dacă vor să rămână competitive și la cel mai înalt nivel.

Din acest motiv, echipamentele Axess sunt proiectate pe baza unui concept modular. Clienții noștri nu trebuie să-și facă griji cu privire la progresul tehnologic. Înlocuirea diverselor module oferă o modalitate rapidă și rentabilă de a moderniza un proiect existent. Noi personalizăm soluțiile! Modularitatea ne permite să obținem o flexibilitate maximă în configurația produsului. Încercați "Prezentarea interactivă" și veți vedea cât de ușor este totul.

Prezentare interactiva

Categorii de echipamente

Axess oferă soluții inteligente și complete cu un concept unitar. Dezvoltăm și producem aceste echipamente în propriile noastre facilități. Totul este gândit pentru a garanta o bună interacțiune între componentele individuale. Numeroase interfețe permit, de asemenea, ca sistemele noastre să comunice cu sistemele terților.

Gestionarea accesului

Casierii și imprimante

Carduri și tichete

Module și echipamente